Goblen

Kompania jonë ka 18 vjet në bërjen e eksperienë plivinilklorid dritaret dhe dyert. Ne konstruktojm të gjitha llojet e dyerve dhe dritareve nga polivinilklorid plastikës, me dizajn ,ngjyrë dhe form unike. Të gjitha prodhimet tona kanë fuqinë dhe qëndrueshmërine e pabesueshme të cilat janë leht për tu mbajtur.