Zyra

Goblen është firmë për prodhimin e Dyerve dhe Dritarëve të PVC-s me shumic dhe pakin, firm me bagazh 28 vjeçare, profesionalismi esht obligim i yni

Orari Punës

  • E Hën:08:00-18:00
  • E Mart:08:00-18:00
  • E Mërkur:08:00-18:00
  • E Ejte:08:00-18:00
  • E Premte:08:00-18:00
  • E Shtun:08:00-14:00
  • E Diel:MBYLL

Send message

    Top